Welkom op de website van

HJ Vogelkijkhutten

Goed foto weer garantie

Bij reservering van een hele dag van mijn vogelkijkhutten, waarvan gedurende de dag circa 50% uit regen, sneeuw of mist bestaat, kunt u telefonisch contact met mij opnemen en gratis een nieuwe dag boeken! Let op u moet binnen 48 uur na uw bezoek contact met mij opnemen.

(Let op een foto dag wordt gezien van 05:00 tot 20:00)

Corona maatregelen voor de Bijeneter hut,

In verband met het corona virus komen er voor de bijeneter hut nieuwe maatregelingen. Voorheen was het zo dat wanneer u een plek reserveert in de bijeneter hut daar ook nog andere bezoekers bij in konden komen die u niet kent. Dat is vanaf nu niet meer zo. U kunt gewoon het aantal plekken reserveren die u nodig heeft. Wanneer u uw boeking heeft gedaan zorg ik ervoor dat uw gereserveerde datum op rood komt te staan zodat er geen anderen bij in kunnen komen.

Let op wij controleren wel of er daadwerkelijk het aantal personen in de hut zitten die hebben geboekt.

De corona maatregeling voor de bijeneter hut geld vanaf nu voor het hele seizoen (tot 15 september 2020).

Gratis extra hut voor de bezoekers van de Bijeneter hut!!!

In dit onderstaande bericht leest u alles over de nieuwe mogelijkheden voor de bezoekers van de bijeneter hut.

De moeras hut

Dit jaar is er een nieuwe hut bij gekomen genaamd de moeras hut. Deze hut staat op 15 meter afstand vanaf de bijeneter hut. Deze hut is gratis te gebruiken voor de bezoekers van de bijeneter hut. De moeras hut wordt niet speciaal verhuurd. Deze hut is puur en alleen als extraatje voor de bezoekers van de bijeneter hut. Zowel de bijeneter hut en de moeras hut zijn allebei geplaatst in de landschapskooi.

De moeras hut biedt andere mogelijkheden dan de bijeneter hut. De moeras hut heeft een totaal ander biotoop dan de bijeneter hut. Dit zorgt er weer voor dat u veel meer kans heeft om extra vogelsoorten op de foto te krijgen. Zo heeft u bij de moeras hut extra kans om de draaihals, buidelmees en nog veel meer soorten te kunnen fotograferen.

Wanneer u een bezoek brengt aan de bijeneter hut zult u aan de hand van de bordjes naast het looppad heel gemakkelijk de moeras hut vinden Ik kan u zeker aanraden deze hut te gebruiken.

Tip: Wanneer u naar Emmen komt voor uw bezoek aan de bijeneter hut raad ik u aan even rustig alle twee de hutten te bekijken. U kunt zelf bepalen in welke hut u wil beginnen met fotograferen. Blijf niet de hele dag in dezelfde hut zitten. Wissel de hutten een beetje af om zo uw kansen te vergroten.